Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Welzijnszorg: projectoproep 2020

welzijnszorg.be - 7 april

Het ondersteunen van armoedeprojecten is voor Welzijnszorg meer dan alleen geld geven. Het is samenwerken EN een stem geven. 

We zetten in op een wederzijdse versterking: de verhalen en ervaringen van de armoedeprojecten voeden de campagnes en het politieke werk van Welzijnszorg. Tegelijkertijd helpen we de armoedeprojecten om hun ervaringen en suggesties te delen met het beleid en een ruim publiek. 

Goede Doelen:
Voorkomt of bestrijdt jouw organisatie armoede op een structurele basis? Dan kan je - als je aan de criteria beantwoordt - een projectaanvraag indienen bij Welzijnszorg. Financiële steun: tot €4.000 (voor grotere professionele organisaties). Dien jouw project in vóór 19 april.

Cookie policy