Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vacature: monitor Green Team bij vzw Mirto

www.mirto.be - 6 november
De kerntaak van een monitor is het coachen en aansturen van een groep maatwerkers, werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. in deze functie sta je samen met je team in voor het onderhoud van bedrijfsterreinen, openbare terreinen en particuliere tuinen: onkruidbeheer, snoeien, scheren,…

Goede Doelen:
In maatwerkbedrijf Mirto werken meer dan 300 mensen. Het grootste deel van hen heeft een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Het Green Team van de organisatie verzorgt planten voor zowel bedrijven, particulieren als openbare besturen. Voor dat team is vzw Mirto op zoek naar een monitor. In deze functie sta je in voor het coachen, aansturen, begeleiden en opleiden van jouw team van maatwerkers. Hierbij hou je rekening met de mogelijkheden van elke werknemer en leg je taken op een duidelijke en eenvoudige manier uit.

Cookie policy