Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: Globaal Veiligheids- en Preventieplan van het Brussels gewest

polinfo.kluwer.be - 6 augustus

Vzw’s die meewerken aan de uitvoering van het allereerste GVPP of Globaal Veiligheids- en Preventieplan van het Brussels gewest kunnen rekenen op financiële steun. Er is de komende 3 jaar in totaal 9 miljoen euro beschikbaar. 

Goede Doelen:
Met de Zesde Staatshervorming kreeg de Brusselse agglomeratie er een pak taken bij op het gebied van veiligheid. Naast de coördinatie van de preventie- en veiligheidsbeleidslijnen, werd het ook verantwoordelijk voor de uitwerking van een gewestelijk veiligheidsplan. De autonome gewestelijke dienst ‘Brussel Preventie & Veiligheid’ gaat nu op zoek naar vzw’s die willen meewerken aan de uitvoering van het allereerste GVPP of Globaal Veiligheids- en Preventieplan. Daarvoor is er de komende 3 jaar in totaal 9 miljoen euro aan subsidies beschikbaar. Je kan je dossier nog indienen tot 15 september 2018.

Cookie policy