Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep Good Food 2019 

leefmilieu.brussels - 6 mei

U werkt in de verenigingssector, u organiseert acties en activiteiten in het Brussels Gewest en wilt een innovatief project van grote omvang op het vlak van Good Food ontwikkelen?  Of u werkt samen met andere verenigingen en wilt samen een voorbeeldproject opzetten? Dan is deze projectoproep iets voor u!

Goede Doelen:
De projectoproep is gericht aan alle verenigingen die actief zijn in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en innovatieve en creatieve projecten ontwikkelen in één van 4 Good Food-thema’s: de voedselproductie door particulieren, de sensibilisering rond het voedingsaanbod, de begeleiding van de transitie naar de vraag naar voeding en de strijd tegen de voedselverspilling. Financiële steun tot 50.000 euro. Dien uw dossier in vóór 21 juni.

Cookie policy