Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

5000 lopers Wings for Life doorkruisen Flanders Fields

nl.metrotime.be - 6 mei
Zondag om 13.00 uur werd in Ieper het startschot gegeven voor 'Wings for Life'. Wereldwijd liepen ruim 100.000 mensen mee voor het goede doel: het onderzoek naar ruggenmergletsel. In Ieper waren er bijna 5.000 deelnemers.

Goede Doelen:
Tienduizenden mensen die in meer dan 35 landen op hetzelfde tijdstip lopen voor het goede doel, dat is het concept van de actie 'Wings For Life'. De deelnemers lopen voor wie het zelf niet kan, met name patiënten van ruggenmergletsels. Ook ons land droeg zijn steentje bij: op initiatief van onder andere Marc Herremans liepen 5000 door de Westhoek. In totaal rondde de actie wereldwijd nipt de historische kaap van 100.000 lopers.

Cookie policy