Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: IT-materiaal, tweede leven

smartcity.bruxelles.be - 5 mei
  Kader In haar gemeentelijke beleidsverklaring heeft de Stad Brussel ervoor gekozen om het concept van een slimme stad te ontwikkelen op haar grondgebied. De Stad Brussel is er echter van overtuigd dat om een slimme stad te ontwikkelen, iedereen toegang moet krijgen tot de nieuwe technologieën. De realiteit is dat een deel van de bevolking niet vertrouwd is met die nieuwe

Goede Doelen:
Op haar weg naar een ‘slimme stad’ zet de Stad Brussel zich in om de bestaande digitale kloof te dichten. Daarom lanceert ze in samenwerking met IT-provider i-CITY de projectoproep ‘IT-materiaal, tweede leven’. Brusselse initiatieven rond ICT voor kwetsbare groepen kunnen steun krijgen in de vorm van gedeclasseerde en hernieuwde desktops. Je kan je kandidatuur nog indienen tot 31 mei 2020.

Cookie policy