Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Eén en Kom op tegen Kanker organiseren ‘Walk the talk’

www.nieuwsblad.be - 5 maart

Meer dan 40.000 mensen krijgen elk jaar te horen dat ze kanker hebben. Het goede nieuws: steeds meer mensen genezen van de ziekte. Maar wie herstelt...

Goede Doelen:
Elk jaar krijgen meer dan 40.000 mensen de zware kankerdiagnose. En terwijl steeds meer mensen wel genezen van de ziekte, dragen ex-patïenten vaak nog jaren de gevolgen van hun gewonnen strijd mee. Om de voordelen van een stevige wandeling en goed gesprek te combineren, lanceren Eén en Kom op tegen Kanker ‘Walk the talk’. Met dit initiatief sporen ze alle Vlamingen (die al dan niet zelf met kanker geconfronteerd werden) om tijdens een flinke wandeling te praten over kanker. Het event gaat door in het weekend van 18 en 19 april in natuurgebied De Vijvers in Averbode.

Cookie policy