Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Nieuw op GoedeDoelen.be: vzw Koninklijke Hoofdgilde Sint-Sebastiaan

www.goededoelen.be - 5 januari

De gilde heeft 3 voorname doelstellingen: het in stand houden van een eeuwenoud en bijzonder waardevol patrimonium, maar ook het beoefenen van het schieten met de handboog en het versterken van de vriendschap tussen de leden.Goededoelen.be een initiatief van de Koning Boudewijn Stichting

Goede Doelen:
De Koninklijke Hoofdgilde Sint-Sebastiaan heeft drie hoofddoelstellingen. Ze houdt niet enkel een eeuwenoud patrimonium in stand, maar versterkt ook de vriendschap tussen haar leden, en dat onder meer door oefeningen met de handboog mogelijk te maken. Terwijl de vzw gildetradities in ere houdt, staat ze ervoor te ‘leven met het verleden, maar niet in het verleden’.

Cookie policy