Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep 'Landbouw-natuur: op zoek naar een win-win'

www.vlm.be - 4 december

Organisaties en verenigingen kunnen tot 1 februari 2019 een project indienen rond 'landbouw-natuur: op zoek naar een win-win'. De oproep is een initiatief van het dept. Omgeving, dept. Landbouw en Visserij, VLM en ANB.

Goede Doelen:
Deze projectoproep heeft tot doel initiatieven te ondersteunen die streven naar een constructief samengaan van landbouw en natuur, die zowel voor landbouw als voor natuur voordelen opleveren. Het gaat om een jaarlijkse oproep, uitgaand van het dept. Omgeving, dept. Landbouw en Visserij, VLM en ANB. Het thema dit jaar is ‘het klimaat’. Financiële steun: tot 20.000 euro. Je kan je projectvoorstel nog indienen tot en met 1 februari 2019.

Cookie policy