Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: Streekmotor23

sector.tov.be - 4 september

De impact van de coronacrisis is groot, ook voor de initiatieven waar Streekmotor23 naar op zoek is. Sommige projecten met vrijwilligers staan on hold, andere herzien hun werking om beter te kunnen inspelen op het ‘nieuwe normaal’. 

Goede Doelen:
Door de coronacrisis staan heel wat projecten met vrijwilligers on hold. Andere organisaties herzien dan weer hun werking om beter in te kunnen spelen op ‘het nieuwe normaal’. Streekmotor23 ondersteunt als streekfonds projecten die de noden en uitdagingen van mens en omgeving aanpakken. Vzw’s uit 22 gemeenten in de Vlaamse Ardennen en de Denderstreek kunnen begeleiding krijgen bij hun crowdfundingcampagne én het opgehaalde bedrag laten verdubbelen (tot maximaal 5.000 euro). Je kan jouw project nog indienen tot 17 november 2020.

Cookie policy