Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Moving Lives: steun een goed doel door te bewegen

movinglives.be - 4 mei
Moving Lives is een digitaal community platform dat verbinding brengt tussen individuen, bedrijven en non-profitorganisaties. Samen gaan we de uitdaging aan om meer te wegen ten voordele van het goede doel.

Goede Doelen:
Moving Lives, een initiatief gesteund door Sport Vlaanderen, roept iedereen op om te wandelen, lopen of fietsen voor een goed doel. Dat kan perfect alleen of samen met een gezinslid. Op het digitaal community platform worden sportieve uitdagingen aangegaan om geld in te zamelen. De activiteiten van de deelnemers worden visueel in kaart gebracht d.m.v. activity tracking via smartphone of smartwatch. Er werd bewust gekozen voor laagdrempelige activiteiten - wandelen, lopen, fietsen - om zoveel mogelijk mensen aan te sporen om te bewegen, mits inachtneming van de opgelegde voorschriften door de overheid.  Registreer je organisatie op movinglives.be, vraag je campagne aan en reik uit naar je achterban en partners.  Meer info via [email protected] of +32 496 33 32 11

Cookie policy