Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep Go.Digit! 

www.kbs-frb.be - 4 april
Federaties en koepelorganisaties uit de associatieve sector ondersteunen die voor hun leden willen innoveren op het vlak van digitalisering en nieuwe tools willen ontwerpen voor hen.

Goede Doelen:
De Koning Boudewijnstichting wenst via deze oproep de digitale transformatie van het middenveld in België te ondersteunen en te stimuleren. De Stichting richt zich hierbij op de federaties en koepelorganisaties met projecten die tot doel hebben de organisaties die ze vertegenwoordigen te ondersteunen in een digitaal transformatieproces. Het gaat meer bepaald om sensibiliseringsacties over de opportuniteiten van digitale instrumenten, het uitwerken van een digitale strategie of het ontwikkelen van een aangepaste tool voor datamanagement die uw aangesloten leden ten goede komt. Financiële steun van 20.000 euro tot 50.000 euro. Dien jouw dossier in vóór 15 juli 2019. De Koning Boudewijnstichting organiseert een informatiesessie over deze projectoproep op 7 mei 2019, verplichte inschrijving vóór 29 april.

Cookie policy