Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vacature: Werkleider A-Velo bij Groep INTRO

www.groepintro.be - 4 januari

Groep INTRO is een maatwerkbedrijf dat meewerkt aan een inclusieve samenleving en inzet op de persoonlijke groei van haar medewerkers. Op dit moment is deze organisatie op zoek naar een werkleider voor A-Velo in Antwerpen.

Goede Doelen:
Binnen de cluster ‘Fiets & Mobiliteit’ verzorgt Groep INTRO in Antwerpen de regulatie van de Velo-deelfietsen in opdracht van Clear Channel. De chauffeurs (regulatoren) moeten instaan voor het transport en de verdeling van de fietsen over meer dan 250 stations verspreid over de binnenstad en verschillende districten, zodat de gebruiker van dit systeem te allen tijde een fiets kan wegnemen of bijzetten in de fietsstations. In die functie ben je de directe en operationeel leidinggevende van het team van regulatoren. Interesse? Solliciteer dan voor 14 januari 2022.

Cookie policy