Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

De Nationale Loterij is meer dan spelen

www.youtube.com - 4 januari
De Nationale Loterij is meer dan spelen. Zonder onze spelers zouden we die slogan niet kunnen waarmaken. Want het is dankzij onze vele spelers, die voor een klein bedrag deelnemen aan een spel van de Nationale Loterij, dat we talrijke initiatieven en verenigingen ook in dit moeilijke jaar 2020 konden ondersteunen. Wetenschappelijke, sociale, culturele en sportieve organisaties en projecten hebben alle steun nu meer dan ooit nodig en het unieke model van de Nationale Loterij is daarbij een toonbeeld van solidariteit. Daarom: hartelijk bedankt! #meerdanspelen

Goede Doelen:
De Nationale Loterij is meer dan spelen. En dat dankzij de vele spelers, die voor een klein bedrag deelnemen aan een spel van de Nationale Loterij. Dankzij hen kon de Nationale Loterij talrijke initiatieven en verenigingen ook in het moeilijke jaar 2020 ondersteunen. Wetenschappelijke, sociale, culturele en sportieve organisaties en projecten hebben alle steun nu meer dan ooit nodig en het unieke model van de Nationale Loterij is daarbij een toonbeeld van solidariteit.

Cookie policy