Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vacature: Project Officer Vlaanderen bij Dokters van de Wereld

doktersvandewereld.be - 3 september

Dokters van de Wereld is op zoek naar een Project Officer voor haar projecten in Vlaanderen. Als Project Officer ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de ondersteunende taken voor de betrokken programma's, namelijk de administratie, financiën, human resources, logistiek.

Goede Doelen:
Dokters van de Wereld komt in binnen- en buitenland op voor het universele recht op gezondheid voor iedereen, en dan in het bijzonder voor kwetsbare groepen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Project Officer voor het dagelijks beheer van de ondersteunende taken bij projecten in Vlaanderen. Ben je geïnteresseerd? Stel je dan uiterlijk op 18 september 2019 kandidaat.

Cookie policy