Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Ga mee op leerrijke fondsenwervingsexpeditie met Fundraisers Alliance Belgium (infosessie 19/09)

www.fundraisersalliancebelgium.be - 2 september

Als fondsenwerver probeer je mensen continu richting het steunen van jouw goed doel te sturen. Binnen je organisatie zijn er echter vaak niet velen die de vreugden en het verdriet van het métier delen. Het blijft een job apart! 

Goede Doelen:
Ben jij recent begonnen als fondsenwerver en wil je graag bijleren van peers? Fundraisers Alliance Belgium (FAB) organiseert op 19 september 2019 een gratis verkennende sessie ‘Expeditie De Wervers’ in Brussel. Daar wordt het concept van een opleiding van 4 sessies uit de doeken gedaan. De verkennende sessie volgt trouwens op de ‘FAB Conference on Major Donors and Legacies’, die in de voormiddag op dezelfde locatie plaatsvindt.  

Cookie policy