Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Goedhartige brandweer uit Waregem heeft last van Syriëstrijder

nieuws.vtm.be - 2 juni
Bryan Demulder uit Waregem wil binnenkort drie oude brandweervoertuigen verschepen naar de Filippijnen, waar hij een eigen kazerne heeft opgericht. Hij zoekt sponsors, maar die haken massaal af omdat ze hem verwarren met Syriëstrijder Brian De Mulder.

Goede Doelen:
Bryan Demulder uit Waregem heeft het hart op de juiste plaats: hij wil namelijk drie oude brandweervoertuigen verschepen naar de Filippijnen (waar hij een eigen kazerne heeft opgericht), om de familie van zijn moeder te helpen. Jammer genoeg haken sponsors en donateurs massaal af, omdat ze Bryan verwarren met de gelijknamige Syriëstrijder. Om duidelijkheid te scheppen, kan Bryan zich misschien registreren op Goededoelen.be?

Cookie policy