Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

10 stappen die je niet mag vergeten bij online donaties

www.fondsenwerving.nl - 2 maart

Helaas hebben veel non-profitorganisaties tijdens de coronapandemie hun inspanningen op het gebied van fondsenwerving tijdelijk aan moeten passen om financieel stabiel te blijven. Zeker het kanaal online is een van de richtingen waarnaar gekeken wordt om organisaties draaiende te houden. 

Goede Doelen:
Ook jouw goed doel zocht het afgelopen jaar wellicht naar online alternatieven voor gekende offline processen, zoals je fondsenwerving. Ook in een online omgeving mag je daarbij niet vergeten dat donateurs vooral een eenvoudige manier zoeken om hun favoriete organisatie te steunen. Stel jezelf daarom enkele belangrijke vragen, zoals: hoe stuur ik donateurs naar de juiste pagina? Hoe breng ik hen in contact met de juiste mensen binnen de organisatie? Hoe voorkom ik problemen met betalingsverwerkers?

Cookie policy