Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: Pajottenland+

www.pajottenland.be - 1 augustus

Het Pajottenland bruist en bloeit. Om in de streek nog meer in te zetten op dynamiek en leefbaarheid, rekent onze regio op haar inwoners. Tot eind 2022 is er bijna 300.000 euro beschikbaar om in de gemeenten Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik, Pepingen en Roosdaal projecten rond plattelandsontwikkeling en -vernieuwing te realiseren.

Goede Doelen:
In 2002 werd het Pajottenland voor het eerst uitgeroepen tot Leadergebied. Sindsdien zijn er al heel wat projecten gerealiseerd die de regio vooruithielpen. Omdat er nog een aantal noden verholpen moeten worden, lanceert men een nieuwe projectoproep. Heb jij een idee voor een project binnen de thema’s ‘leefbare dorpen’, ‘streekidentiteit’ of ‘duurzame energie’? Dan kan je je kandidatuur nog inzenden tot 31 januari 2020.

Cookie policy