Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vacature: rookstop projectmedewerker (tijdelijk – 60%)

11.be - 1 maart

Binnen het domein rookstop wil de VRGT bijdragen aan een rookvrije en gezonde samenleving. Daarom zet ze in op de professionalisering van rookstopbegeleiding. Dit doet ze door de specifieke basisopleiding tot tabakoloog aan te bieden. Anderzijds wil de VRGT de competenties van de tabakoloog inzake rookstop en rookstopbegeleiding behouden en bevorderen door middel van deskundigheidsbevordering en kwaliteitsbewaking.

Goede Doelen:
De Vlaamse Vereniging voor Respiratoire Gezondheidszorg en Tuberculosebestrijding (VRGT) bestrijdt grote maatschappelijke risico’s voor longgezondheid (zoals tuberculose, roken en luchtvervuiling) met onderwijs, onderzoek en specifieke dienstverlening. Op dit moment is de organisatie op zoek naar een rookstop projectmedewerker, voor een deeltijdse en tijdelijke functie. Iets voor jou? Dan kan je nog solliciteren tot 14 maart 2022.

Cookie policy