Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Maas Zomer Festival (Fonds Vrienden van het Maas Zomer Festival) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen allerlei activiteiten en muziekconcerten op de mooiste plekjes in de Maasvallei.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft tot doel projecten van de vzw 'Festival de l’Eté Mosan' te steunen. De vzw 'Festival de l’Eté Mosan' organiseert al meer dan 30 jaar uiteenlopende activiteiten in de mooiste uithoeken van de Maasvallei. Van kerken tot kastelen, van priorijen tot abdijen, van…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft tot doel projecten van de vzw 'Festival de l’Eté Mosan' te steunen. De vzw 'Festival de l’Eté Mosan' organiseert al meer dan 30 jaar uiteenlopende activiteiten in de mooiste uithoeken van de Maasvallei. Van kerken tot kastelen, van priorijen tot abdijen, van tuinen tot forten: elke plek komt aan bod om u te ontvangen en u muziekconcerten aan te bieden. Le Fonds a pour but de soutenir des projets de l’asbl Festival de l’Eté Mosan. Depuis plus de 30 ans, l’asbl Festival de l’Eté Mosan organise des activités diverses dans les plus beaux coins de la vallée mosane, d'églises en châteaux, de prieurés en abbayes, de jardins en forteresses, aucun site n'est épargné pour vous accueillir et vous offrir des concerts musicaux.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy