Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Edingen (Fonds Vrienden van de Internationale Muziekontmoetingen van Edingen) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten die leerlingen in contact brengen met beroemde musici, en die een ontmoetingsplaats creëren voor beroemde artiesten en gerenommeerde muzikanten.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft tot doel projecten van de vzw Internationale Muziekontmoetingen van Edingen te steunen. De Internationale Muziekontmoetingen van Edingen verenigen internationaal beroemde artiesten, die hun ervaringen komen uitwisselen en het resultaat van hun zoektocht komen delen met de studenten. Zowel artiesten als studenten zullen…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft tot doel projecten van de vzw Internationale Muziekontmoetingen van Edingen te steunen. De Internationale Muziekontmoetingen van Edingen verenigen internationaal beroemde artiesten, die hun ervaringen komen uitwisselen en het resultaat van hun zoektocht komen delen met de studenten. Zowel artiesten als studenten zullen op deze beschermde plaats, het park van het kasteel van Edingen, uitzonderlijke werkomstandigheden vinden, ver van alle lawaai en ondergedompeld in een wereld van klank. De dagelijkse lessen (kamermuziek, begeleiding en solorepertoire) worden op het kasteel gegeven, en richten zich tot stagiairs van hoog niveau, voor een diepgaande studie van het oeuvre. De lessen zijn toegankelijk voor toehoorders en publiek. Le Fonds a pour but de soutenir des projets de l’asbl Les Rencontres Musicales Internationales d’Enghien. Les "Rencontres Musicales Internationales d'Enghien" réunissent des rencontres des artistes de renommée internationale venus échanger leurs expériences et partager le fruit de leurs recherches avec les étudiants. Les uns et les autres trouveront dans cet endroit préservé du parc du Château d’Enghien des conditions de travail privilégiées, à l’écart de tous les bruits et à ’écoute de tous les sons. Les cours quotidiens (musique de chambre, accompagnement et répertoire de soliste) se dérouleront au château et s’adresseront à des stagiaires de haut niveau pour une étude approfondie des oeuvres. Les cours sont ouverts à des auditeurs et au public.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy