Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Deliège (Fonds Irène et Célestin Deliège) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steun aan projecten voor de promotie van hedendaagse muziekactiviteiten in België

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Dit Fonds heeft als doel intellectuele en hedendaagse muzikale activiteiten te promoten, aansluitend bij de activiteiten van het 'ESCOM Irène Deliège Translation Fund'. Het is daarbij ook de bedoeling een internationale leerstoel op te richten voor muziek uit de 19de, 20ste en 21ste eeuw, in…

LANGE BESCHRIJVING

Dit Fonds heeft als doel intellectuele en hedendaagse muzikale activiteiten te promoten, aansluitend bij de activiteiten van het 'ESCOM Irène Deliège Translation Fund'. Het is daarbij ook de bedoeling een internationale leerstoel op te richten voor muziek uit de 19de, 20ste en 21ste eeuw, in het departement musicologie van de ULB, mee te werken aan publicaties van deze leerstoel en nieuwe boeken en partituren aan te kopen voor de bijhorende bibliotheek. Daarnaast kent het Fonds subsidies toe voor de heruitgave van uitgeputte musicologische werken, het verblijf van buitenlandse docenten en onderzoekers in de musicologie, en de organisatie van vervolmakingsstages.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy