Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Van Vyve (Fonds Marianne Van Vyve) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steunen van jonge kunstschilders in België door een jaarlijkse prijs toe te kennen aan een student van deze afdeling van de Koninklijke Academie van Schone Kunsten in Antwerpen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Marianne Van Vyve is een schilderes die in 1943 in Antwerpen werd geboren. Haar leven lang steunde zij de creatie van kunst, verwelkomde vele musici in haar huis en stelde haar kunstenaarsatelier open voor anderen in een geest van ontmoeting en openheid. Het is deze…

LANGE BESCHRIJVING

Marianne Van Vyve is een schilderes die in 1943 in Antwerpen werd geboren. Haar leven lang steunde zij de creatie van kunst, verwelkomde vele musici in haar huis en stelde haar kunstenaarsatelier open voor anderen in een geest van ontmoeting en openheid. Het is deze geest die het Fonds Marianne Van Vyve wil eren door een prijs van 5.000 euro toe te kennen aan een student van de Antwerpse Academie voor Schone Kunsten waar zij werd opgeleid.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy