Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

ENSAV La Cambre (Fonds d’aide aux projets des étudiants de l’ENSAV La Cambre) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

ENSAV-studenten helpen om een uitmuntend artistiek afstudeerproject te maken, als springplank naar een beroepsparcours.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Het doel van het Fonds is de studenten van ENSAV La Cambre een springplank te bieden naar het begin van hun professionele loopbaan door hen te helpen uitzonderlijke projecten uit te voeren en uitmuntendheid te bereiken in het binnen de school ingediende diplomaproject. Daartoe steunt…

LANGE BESCHRIJVING

Het doel van het Fonds is de studenten van ENSAV La Cambre een springplank te bieden naar het begin van hun professionele loopbaan door hen te helpen uitzonderlijke projecten uit te voeren en uitmuntendheid te bereiken in het binnen de school ingediende diplomaproject. Daartoe steunt het Fonds masterstudenten bij de voorbereiding en uitvoering van hun artistiek afstudeerproject, of het nu gaat om reiskosten, materiaal- of productiebehoeften, of om de verspreiding en het bereik van het project. Het Fonds werkt op basis van één of twee jaarlijkse projectoproepen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy