Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

AMAJ (Fonds Vrienden van AMAJ) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen ondersteunen projecten die kinderen en jongeren muziek helpen ontdekken en stimuleren in hun muzikale initiatieven.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
De vzw AMAJ geeft kinderen en jongeren de kans om zich in de vrijetijdssfeer door samenspel muzikaal te vervolmaken, hun spelplezier te vergroten en de wereld van de symfonische muziek te ontdekken; kinderen vanaf jonge leeftijd te begeleiden in hun muzikale én persoonlijke ontwikkeling en…

LANGE BESCHRIJVING

De vzw AMAJ geeft kinderen en jongeren de kans om zich in de vrijetijdssfeer door samenspel muzikaal te vervolmaken, hun spelplezier te vergroten en de wereld van de symfonische muziek te ontdekken; kinderen vanaf jonge leeftijd te begeleiden in hun muzikale én persoonlijke ontwikkeling en muzikanten blijvend te stimuleren, tot bevlogen liefhebber of op hun weg naar het professioneel circuit; jongeren en hun omgeving te doordringen van het symfonisch musiceren en hun de nodige hulpmiddelen te bieden, maar ook de ruimte te geven om deze rijke traditie op hun eigen manier voort te zetten in de 21ste eeuw. Bevriende filantropen wensen via het Fonds giften in te zamelen ter ondersteuning van verschillende projecten van de vzw AMAJ.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy