Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Le Concert Olympique (Fonds Vrienden van Le Concert Olympique) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten die de muziek van Beethoven op het hoogste niveau brengen om zo te komen tot een unieke, hedendaagse muzikale beleving

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
De vzw Le Concert Olympique wil klassieke muziek in het algemeen, en de muziek van Beethoven in het bijzonder, op het hoogste niveau brengen om zo een unieke, hedendaagse muzikale beleving te bieden. Dit alles gebaseerd op historisch inzicht, een precieze lezing van de partituur…

LANGE BESCHRIJVING

De vzw Le Concert Olympique wil klassieke muziek in het algemeen, en de muziek van Beethoven in het bijzonder, op het hoogste niveau brengen om zo een unieke, hedendaagse muzikale beleving te bieden. Dit alles gebaseerd op historisch inzicht, een precieze lezing van de partituur en een constante zoektocht naar schoonheid. Dit wordt mogelijk gemaakt door de leidende hand en Beethoven expertise van dirigent Jan Caeyers. Vertrekkende van de idealistische, humanistische en Europese dimensie van de figuur Beethoven, wordt de inspirerende uitvoering en contextualisering van zijn muziek gebruikt als hefboom voor een betere maatschappij. Via het Fonds Vrienden van Le Concert Olympique wensen filantropen giften in te zamelen om verschillende projecten van de vzw Le Concert Olympique te steunen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy