Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Kazerne Dossin (Fonds Vrienden van Kazerne Dossin) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten om de historische Kazerne Dossin in Mechelen uit te bouwen tot een museum en documentatiecentrum over de schending van mensenrechten tijdens de tweede wereldoorlog.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
De vzw Kazerne Dossin wil, op basis van de studie en documentatie over de vervolging van joden en zigeuners en andere systematische schendingen van de mensenrechten in België tijdens de tweede wereldoorlog, in Mechelen een memoriaal, een museum met pedagogische dienst en documentatiecentrum over de…

LANGE BESCHRIJVING

De vzw Kazerne Dossin wil, op basis van de studie en documentatie over de vervolging van joden en zigeuners en andere systematische schendingen van de mensenrechten in België tijdens de tweede wereldoorlog, in Mechelen een memoriaal, een museum met pedagogische dienst en documentatiecentrum over de Holocaust en de Mensenrechten, uitbouwen. Kazerne Dossin moet bijdragen tot de studie en bezinning over mechanismen van uitsluiting, onverdraagzaamheid en racisme in de samenleving en tot de versterking van onze democratie. De Oprichters van het Fonds Vrienden van de Kazerne Dossin wensen verschillende projecten van de vzw Kazerne Dossin te steunen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy