Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Heidebroek - van Duyse (Fonds Irène Heidebroek en Eliane van Duyse) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Jaarlijkse wedstrijd om jongeren tussen 12 en 18 jaar voor kunst en geschiedenis te sensibiliseren.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds Irène Heidebroek en Eliane Van Duyse wil jongeren tussen 12 tot 18 jaar stimuleren zich te interesseren voor kunst en geschiedenis. Het wil deze jongeren ook aanmoedigen elk museum van artistiek of historisch belang in België te bezoeken. De werking van het Fonds…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds Irène Heidebroek en Eliane Van Duyse wil jongeren tussen 12 tot 18 jaar stimuleren zich te interesseren voor kunst en geschiedenis. Het wil deze jongeren ook aanmoedigen elk museum van artistiek of historisch belang in België te bezoeken. De werking van het Fonds neemt de vorm aan van een jaarlijkse wedstrijd teneinde één of meerdere creatieve en originele projecten te bekronen die met succes jongeren tussen 12 en 18 jaar ertoe kunnen aanzetten Belgische musea te bezoeken.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.

MEER INFO


Cookie policy