Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Sillon d'Art (Fonds Sillon d'Art) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Ondersteuning van de culturele, artistieke en muzikale activiteiten in Maboge (La Roche) en omgeving om de samenwerking, de uitwisseling en het cultureel welzijn te bevorderen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft het promoten van kwalitatieve culturele en artistieke activiteiten in Luxemburg als doel. De site van de ‘Sillon d’Art’ in Maboge wordt hierbij bevoorrecht. De bewaring van de site en het aanhouden van een aanbod aan activiteiten worden door het Fonds verzekert. Hiervoor…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft het promoten van kwalitatieve culturele en artistieke activiteiten in Luxemburg als doel. De site van de ‘Sillon d’Art’ in Maboge wordt hierbij bevoorrecht. De bewaring van de site en het aanhouden van een aanbod aan activiteiten worden door het Fonds verzekert. Hiervoor wordt de site ter beschikking gesteld voor alle initiatiefnemers die kwaliteitsvolle culturele, artistieke en muzikale evenementen wensen te organiseren. Het Fonds zal alle mogelijke samenwerkingen, structureel of occasioneel, met de meest geschikte geïnteresseerde culturele initiatiefnemers, waaronder het cultureel centrum van Marche-en-Famenne, onderhouden.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy