Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Capart (Fonds Jean Capart) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Het historisch erfgoed ontsluiten van de Belgische egyptoloog Jean Capart, om de egyptologie in België in al haar historische en wetenschappelijke aspecten te stimuleren.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
De doelstelling van het Fonds bestaat in de herwaardering van het historisch erfgoed van de Belgische egyptoloog Jean Capart teneinde de egyptologie in België in haar historische en wetenschappelijke aspecten te promoten. Het Fonds ondersteunt wetenschappelijke activiteiten op het vlak van identificatie, verzameling, selectie, behoud,…

LANGE BESCHRIJVING

De doelstelling van het Fonds bestaat in de herwaardering van het historisch erfgoed van de Belgische egyptoloog Jean Capart teneinde de egyptologie in België in haar historische en wetenschappelijke aspecten te promoten. Het Fonds ondersteunt wetenschappelijke activiteiten op het vlak van identificatie, verzameling, selectie, behoud, inventarisering en digitalisering van de archieven van Jean Capart, evenals de herwaardering ervan. Het kan elk initiatief ondersteunen op het vlak van onderzoek en publicatie in verband met Jean Capart en zijn werk, met inbegrip van een website en elk ander communicatiemiddel. Over het algemeen neemt of ondersteunt het Fonds elk initiatief dat overeenstemt met zijn doelstelling. Het Fonds werkt samen met de vzw Egyptologisch Genootschap Koningin Elisabeth waarvan de zetel gevestigd is in het Museum Kunst & Geschiedenis te Brussel.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy