Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Hanswijkprocessie (Fonds Vrienden van) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten die de volkse, religieuze, artistieke en historische aspecten van de Hanswijkprocessie in Mechelen onderstrepen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
De vzw Hanswijkprocessie organiseert sinds 1273 de jaarlijkse Hanswijkprocessie met als doel: - Het in stand houden van eeuwenoude tradities (cultuurhistorisch immaterieel erfgoed);- Het uitdagen van een hoopvolle boodschap;- Het bevorderen van de sociale samenhang;- Het brengen van een cultureel gebeuren van hoog artistiek niveau;-…

LANGE BESCHRIJVING

De vzw Hanswijkprocessie organiseert sinds 1273 de jaarlijkse Hanswijkprocessie met als doel: - Het in stand houden van eeuwenoude tradities (cultuurhistorisch immaterieel erfgoed);- Het uitdagen van een hoopvolle boodschap;- Het bevorderen van de sociale samenhang;- Het brengen van een cultureel gebeuren van hoog artistiek niveau;- Een belevingsproject dat veel kan aanspreken.De Hanswijkprocessie is een boeiend samenkomen van volkse en religieuze tradities, esthetische en artistieke prestaties en een evoceren van historische gebeurtenissen. Via het Fonds Vrienden Van de Hanswijkprocessie wensen filantropen giften in te zamelen met als doe de projecten van de vzw te ondersteunen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy