Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Hougoumont (Fonds Hougoumont) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Conservatie, restauratie en promotie van de Boerderij Hougoumont in Waterloo, met inbegrip van haar boomgaarden, ringmuren en kapel.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Het is de bedoeling om met dit Fonds de boerderij van Hougoumont te restaureren. Deze laatste kroongetuige van de Slag bij Waterloo heeft een grote symbolische waarde. Met de restauratie kan de toekomst van dit herdenkingsoord worden gewaarborgd en kunnen bezoekers uit alle windstreken worden…

LANGE BESCHRIJVING

Het is de bedoeling om met dit Fonds de boerderij van Hougoumont te restaureren. Deze laatste kroongetuige van de Slag bij Waterloo heeft een grote symbolische waarde. Met de restauratie kan de toekomst van dit herdenkingsoord worden gewaarborgd en kunnen bezoekers uit alle windstreken worden aangetrokken. Zo kan deze locatie uitgroeien tot een plek van verzoening en bezinning, waarvan ook de toekomstige generaties de vruchten zullen plukken.

MEER


Cookie policy