Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vanden Bulcke (Fonds Vanden Bulcke) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

De Hans Vredeman de Vriesprijs (6.000 €) bekroont jaarlijks een persoon, groep of vereniging die verdienstelijk werk heeft geleverd voor een al dan niet geklasseerde historische tuin of park.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Louise Vanden Bulcke hield veel van tuinen, in het bijzonder van historische tuinen. Die passie bracht haar er toe een fonds dat haar naam draagt op te richten om de aanleg en het behoud van historische tuinen en parken aan te moedigen. Het Fonds reikt…

LANGE BESCHRIJVING

Louise Vanden Bulcke hield veel van tuinen, in het bijzonder van historische tuinen. Die passie bracht haar er toe een fonds dat haar naam draagt op te richten om de aanleg en het behoud van historische tuinen en parken aan te moedigen. Het Fonds reikt elk jaar de Hans Vredeman de Vriesprijs uit.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

25.000€ - 100.000€

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy