Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Voor Kruis en Beeld (Fonds Vrienden Van Voor Kruis en Beeld) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten voor het behoud en de valorisatie van het openbare religieuze beeldenpatrimonium in Antwerpen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
In het verlengde van de vroegere buurtgemeenschappen en confrérieën zet de vzw Voor Kruis en Beeld zich gestaag in voor het openbare religieuze beeldenpatrimonium van Antwerpen. Dat de spirituele- en de artistiek-historische benadering daarbij hand in hand gaan maakt de werking van de vereniging bijzonder,…

LANGE BESCHRIJVING

In het verlengde van de vroegere buurtgemeenschappen en confrérieën zet de vzw Voor Kruis en Beeld zich gestaag in voor het openbare religieuze beeldenpatrimonium van Antwerpen. Dat de spirituele- en de artistiek-historische benadering daarbij hand in hand gaan maakt de werking van de vereniging bijzonder, waarvoor haar in 1999 de Henry Ford European Conservation Award en in 2001 de Europa Nostraprijs uitgereikt werd. Het wekt geen verwondering dat Voor Kruis en Beeld al ruim tien jaar partner is van de Vlaamse overheid voor de instandhouding van dit ‘openbaar kunstbezit’. Enkele Filantropen wensen via het Fonds Vrienden van Voor Kruis en Beeld bijkomende financiële giften in te zamelen met als doel de realisatie van diverse projecten van vzw Voor Kruis en Beeld te ondersteunen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy