Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Teheux (Fonds Marie-Bernadette et Michel Teheux) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Bestuderen en ondersteunen van programma’s die hedendaagse kunstuitingen integreren in religieuze gebouwen

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft als doel programma’s te bestuderen en te ondersteunen om hedendaagse kunstwerken te integreren in de religieuze gebouwen van het bisdom Luik. Projecten voor de inrichting of de verbouwing van deze gebouwen kunnen onder meer in aanmerking komen, op voorwaarde dat ze een…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft als doel programma’s te bestuderen en te ondersteunen om hedendaagse kunstwerken te integreren in de religieuze gebouwen van het bisdom Luik. Projecten voor de inrichting of de verbouwing van deze gebouwen kunnen onder meer in aanmerking komen, op voorwaarde dat ze een kunstcreatie omvatten in brede zin, of de aankoop van een kunstwerk dat nadien geïntegreerd wordt in een religieus gebouw van het bisdom Luik.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy