Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Brugge Foundation (Fonds Vrienden van Brugge Foundation) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten die vrijkomend onroerend erfgoed in de Brugse binnenstad een herbestemming geven op een maatschappelijk verantwoorde manier.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
De Brugge Foundation heeft als doel vrijkomend onroerend erfgoed in de Brugse binnenstad op een maatschappelijk verantwoorde manier te herbestemmen. In de komende jaren komen grote sites en panden vrij in de Brugse binnenstad, die in zijn geheel erkend is als UNESCO werelderfgoed. De Brugge…

LANGE BESCHRIJVING

De Brugge Foundation heeft als doel vrijkomend onroerend erfgoed in de Brugse binnenstad op een maatschappelijk verantwoorde manier te herbestemmen. In de komende jaren komen grote sites en panden vrij in de Brugse binnenstad, die in zijn geheel erkend is als UNESCO werelderfgoed. De Brugge Foundation wil ervoor zorgen dat dit vastgoed een nieuwe, relevante bestemming krijgt die ten goede komt van buren, Bruggelingen en bezoekers. Voor de herbestemming van dit patrimonium concentreert Brugge Foundation zich op het vinden en/of versterken van raakvlakken met sociale, artistieke, economische en integratieprojecten. Via dit fonds wensen filantropen verschillende projecten van de Brugge Foundation mee te ondersteunen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy