Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Stoffels - Bruurs (Fonds Paul & Katelijne Stoffels - Bruurs) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Orgelkunst in Vlaanderen promoten door de bouw en restauratie van klassieke pijporgels, en door het steunen van opleiding voor jonge organisten.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds promoot de orgelkunst in Maanderen. In dit kader voert uit of steunt de volgende acties: - Financiering van de bouw en restauratie van de klassieke pijporgels in België en in Europa - Stimuleren van orgelkunst in de Noorderkempen - Steun aan de opleiding…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds promoot de orgelkunst in Maanderen. In dit kader voert uit of steunt de volgende acties: - Financiering van de bouw en restauratie van de klassieke pijporgels in België en in Europa - Stimuleren van orgelkunst in de Noorderkempen - Steun aan de opleiding van jonge organisten - Organisatie van een jaarlijkse of 2jaatlijkse Orgelprijs voor jonge organisten in de zomer op de pijporgels van de kerken van Hoogstraten - Onderhoud van Jos Bruurs Thomas- Orgel en het Bernard Pels- Orgel in de Sint-Katharinakerk in Hoogstraten

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy