Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Abbaye de La Cambre (Fonds des Amis de l'Abbaye de La Cambre) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steun aan projecten voor het behoud en de uitstraling van het religieuze, historische en culturele erfgoed van de Abdij van Ter Kameren.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Het doel van dit Fonds is het bevorderen van de uitstraling, de promotie en het behoud van de Onze-Lieve-Vrouw Ter Kamerenkerk, de pastorie, de kloostergang, de kapittelvleugel en de tuinen en het daaraan verbonden erfgoed. Het Fonds komt onder meer tussen bij verbouwingsprojecten en verfraaiingswerkzaamheden,…

LANGE BESCHRIJVING

Het doel van dit Fonds is het bevorderen van de uitstraling, de promotie en het behoud van de Onze-Lieve-Vrouw Ter Kamerenkerk, de pastorie, de kloostergang, de kapittelvleugel en de tuinen en het daaraan verbonden erfgoed. Het Fonds komt onder meer tussen bij verbouwingsprojecten en verfraaiingswerkzaamheden, de verwerving of promotie van het culturele erfgoed (schilderijen, wandtapijten, beelden …) en de bevordering van wetenschappelijke, literaire, archeologische of historische studies over de abdij en haar erfgoed.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy