Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Abbaye de la Cambre (Fonds des Amis de l'abbaye de la Cambre) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten voor het behoud en de ontsluiting van het religieus, historisch en cultureel erfgoed van de Abdij ter Kameren

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft als doel te ijveren voor de uitstraling, opwaardering en bescherming van de Kerk van Onze-Lieve-Vrouw Ter Kameren en haar erfgoed. Het Fonds financiert daartoe aanpassings- en verfraaiingswerken, aankopen en herwaarderingsprojecten rond cultureel erfgoed (schilderijen, wandtapijten, sculpturen…). Daarnaast promoot het ook wetenschappelijke, literaire,…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft als doel te ijveren voor de uitstraling, opwaardering en bescherming van de Kerk van Onze-Lieve-Vrouw Ter Kameren en haar erfgoed. Het Fonds financiert daartoe aanpassings- en verfraaiingswerken, aankopen en herwaarderingsprojecten rond cultureel erfgoed (schilderijen, wandtapijten, sculpturen…). Daarnaast promoot het ook wetenschappelijke, literaire, archeologische en historische studies over de abdij en haar erfgoed.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy