Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Onze-Lieve-Vrouw-ter-Zavelkerk (Fonds Vrienden van Onze-Lieve-Vrouw-ter-Zavelkerk ) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten rond de luister, ontsluiting en bescherming van de Onze-Lieve-Vrouw-ter-Zavelkerk en haar patrimonium in Brussel.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft als doel de Onze-Lieve-Vrouw-ter-Zavelkerk en het bijhorende erfgoed meer uitstraling te geven, te herwaarderen en te beschermen. Het zal onder meer projecten ondersteunen voor inrichting, restauratie, bewaring, aankoop of valorisatie van cultureel erfgoed (schilderijen, wandtapijten, sculpturen…). Het Fonds zal ook wetenschappelijke, literaire,…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft als doel de Onze-Lieve-Vrouw-ter-Zavelkerk en het bijhorende erfgoed meer uitstraling te geven, te herwaarderen en te beschermen. Het zal onder meer projecten ondersteunen voor inrichting, restauratie, bewaring, aankoop of valorisatie van cultureel erfgoed (schilderijen, wandtapijten, sculpturen…). Het Fonds zal ook wetenschappelijke, literaire, archeologische en historische studies promoten over de kerk en haar erfgoed, naast initiatieven die dit erfgoed herwaarderen (publicaties, rondleidingen…), en zal ook de uitvoering van geschikte muziekwerken stimuleren in de kerk.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy