Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Ars Mechanica (Fonds Vrienden van de Stichting Ars Mechanica) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Getuigenissen verzamelen van het rijke industriële verleden in het Luikse (en daarbuiten) waaraan de voormalige Fabrique Nationale en de bedrijven van de groep Herstal hebben bijgedragen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Dit Fonds wil projecten van de 'Fondation Ars Mechanica' ondersteunen. Deze stichting verzamelt, bewaart en exploiteert zowel in België als in het buitenland een erfgoed bestaande uit voorwerpen of documenten van historische, industriële, technologische, commerciële of culturele waarde, die een band hebben met de Groep…

LANGE BESCHRIJVING

Dit Fonds wil projecten van de 'Fondation Ars Mechanica' ondersteunen. Deze stichting verzamelt, bewaart en exploiteert zowel in België als in het buitenland een erfgoed bestaande uit voorwerpen of documenten van historische, industriële, technologische, commerciële of culturele waarde, die een band hebben met de Groep Herstal.Door deze verzameling te beschermen, bewaart de stichting getuigenissen van het rijke industrieverleden van Luik en ruimer gezien van de wereld, waaraan de oude 'Fabrique Nationale' en de ondernemingen van de Groep Herstal hun bijdrage hebben geleverd.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy