Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Middelheimmuseum (Fonds Vrienden van het Middelheimmuseum) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten van het Antwerpse Middelheimmuseum, dat een recreatieve parkfunctie combineert met een museale werking om een zo breed mogelijk publiek aan te spreken.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft tot doel projecten van het Middelheimmuseum te steunen. Het Middelheimmuseum maakt deel uit van de Stedelijke vzw Antwerpse Musea. Het Middelheimmuseum combineert een recreatieve parkfunctie en een waardevol landschap met een museale werking om zo een breed, ook niet-traditioneel museumpubliek aan te…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft tot doel projecten van het Middelheimmuseum te steunen. Het Middelheimmuseum maakt deel uit van de Stedelijke vzw Antwerpse Musea. Het Middelheimmuseum combineert een recreatieve parkfunctie en een waardevol landschap met een museale werking om zo een breed, ook niet-traditioneel museumpubliek aan te spreken. Dit gebeurt aan de hand van de vaste collectie, die gericht wordt aangevuld, en tentoonstellingen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy