Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Religieus Erfgoed Fonds Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

In eerste instantie focust het Fonds op de restauratie van de erfgoedsite Abdij van Park in Heverlee en op de conservatie van het waardevol artistiek en cultureel erfgoed van de Abdij.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds zorgt voor de bewaring, restauratie en ontsluiting van roerend en onroerend religieus erfgoed in Vlaanderen en Brussel. In eerste instantie zal het Fonds zich focussen op initiatieven en organisaties die bijdragen tot de realisatie en de uitbouw van de erfgoedsite Abdij van Park…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds zorgt voor de bewaring, restauratie en ontsluiting van roerend en onroerend religieus erfgoed in Vlaanderen en Brussel. In eerste instantie zal het Fonds zich focussen op initiatieven en organisaties die bijdragen tot de realisatie en de uitbouw van de erfgoedsite Abdij van Park evenals op de conservering, de restauratie, het beheer, de valorisatie en de ontsluiting van het waardevol architecturaal, artistiek en cultureel erfgoed van de Abdij.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy