Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Calypsor (Fonds Calypsor) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Privéverzamelaars helpen hun kunstwerken te tonen in een museum of op een publieke plaats. Onderzoek promoten naar hun kunstwerken of er publicaties over maken.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Dit Fonds wil de privé verzamelaars helpen hun collectie toegankelijk te maken voor het grote publiek. Dit kan geconcretiseerd worden door de presentatie in een museum of op een publiek plaats of nog door publicatie of onderzoek van de kunstwerken. De oplossingen voorgesteld door Calypsor…

LANGE BESCHRIJVING

Dit Fonds wil de privé verzamelaars helpen hun collectie toegankelijk te maken voor het grote publiek. Dit kan geconcretiseerd worden door de presentatie in een museum of op een publiek plaats of nog door publicatie of onderzoek van de kunstwerken. De oplossingen voorgesteld door Calypsor zijn in ieder geval innoverend en geïndividualiseerd

MEER


Cookie policy