Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Wittock (Fonds Michel Wittock) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Bescherming en ontsluiting van boeken en collectieobjecten,  als waardevolle getuigen van boekkunst en boekbinderij.  Toekomst garanderen van de verzameling en de wetenschappelijke activiteiten van de Bibliotheca Wittockiana .

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Dit Fonds beoogt de samenstelling, de conservering, de promotie en het beheer van kostbare en zeldzame boeken, bibliografische documenten en andere waardevolle voorwerpen uit het boekbedrijf en de boekbinderij. Meer in het bijzonder is het de bedoeling de collectie en de wetenschappelijke activiteiten van de…

LANGE BESCHRIJVING

Dit Fonds beoogt de samenstelling, de conservering, de promotie en het beheer van kostbare en zeldzame boeken, bibliografische documenten en andere waardevolle voorwerpen uit het boekbedrijf en de boekbinderij. Meer in het bijzonder is het de bedoeling de collectie en de wetenschappelijke activiteiten van de Bibliotheca Wittockiana te bestendigen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy