Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Braet (Fonds Braet-Buys-Bartholemus) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Financiële steun voor projecten rond muziek, erfgoed, geschiedenis, maar ook voor projecten in de strijd tegen kanker, hulp voor blinden,…

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Maatschappelijk Engagement


LANGE BESCHRIJVING
Dit Fonds steunt alternerende het art-nouveauerfgoed, de muziek en de strijd tegen kanker. In zijn testament legde de schenker de projecten voor de volgende jaren vast. Het Fonds heeft de aankoop van de nymfenlamp van Egide Rombaux en François Hoosemans (ca 1900), één van de…

LANGE BESCHRIJVING

Dit Fonds steunt alternerende het art-nouveauerfgoed, de muziek en de strijd tegen kanker. In zijn testament legde de schenker de projecten voor de volgende jaren vast. Het Fonds heeft de aankoop van de nymfenlamp van Egide Rombaux en François Hoosemans (ca 1900), één van de hoogtepunten van de Belgische art nouveau, mogelijk gemaakt.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy