Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Demoortel (Fonds Michel Demoortel) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Historisch en artistiek erfgoed van Edingen promoten en beschermen. Met bijzondere aandacht voor wandtapijten.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Als groot liefhebber van zestiende-eeuwse wandtapijten richtte Michel Demoortel in 2007 een fonds op naam op om het behoud van het architecturale, artistieke en culturele erfgoed van Edingen, en in het bijzonder van de wandtapijten, aan te moedigen.Het Fonds bezit al vier wandtapijten. Ze dragen…

LANGE BESCHRIJVING

Als groot liefhebber van zestiende-eeuwse wandtapijten richtte Michel Demoortel in 2007 een fonds op naam op om het behoud van het architecturale, artistieke en culturele erfgoed van Edingen, en in het bijzonder van de wandtapijten, aan te moedigen.Het Fonds bezit al vier wandtapijten. Ze dragen allemaal het merkteken van de Stad Edingen en sommigen zelfs de signatuur of het monogram van het atelier.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy