Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Jonckheere (Fonds René en Karin Jonckheere) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Bescherming van het roerend cultureel erfgoed dat getuigt van de Europese dimensie van Brussel en dat bewaard wordt in Brusselse of Europese openbare instellingen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds René en Karin Jonckheere beoogt het behoud van het roerend cultureel erfgoed. Het Fonds steunt in het bijzonder de conservatie of de restauratie van kunstwerken die van de Europese dimensie van Brussel getuigen en die in Brusselse musea worden bewaard. Maar het Fonds…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds René en Karin Jonckheere beoogt het behoud van het roerend cultureel erfgoed. Het Fonds steunt in het bijzonder de conservatie of de restauratie van kunstwerken die van de Europese dimensie van Brussel getuigen en die in Brusselse musea worden bewaard. Maar het Fonds kan ook tussenkomen ten gunste van werken uit musea en bibliotheken elders in Europa. In dat opzicht lanceert het Fonds jaarlijks een projectoproep vanaf midden januari.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy