Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Bauchau (Fonds Pierre en Colette Bauchau) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Het sierstel van Théodore I de Rasier (1635-1636) uit de Rubenscollectie in België en in het buitenland voldoende onder de aandacht van het publiek brengen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds Pierre en Colette Bauchau wil bijdragen tot het behoud en de ontsluiting van het roerend cultureel erfgoed en in het bijzonder tot de conservatie en presentatie van het zilveren bekken en de schenkkan van Théodore I de Raiser (1635-1636). Dit sierstel behoorde toe…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds Pierre en Colette Bauchau wil bijdragen tot het behoud en de ontsluiting van het roerend cultureel erfgoed en in het bijzonder tot de conservatie en presentatie van het zilveren bekken en de schenkkan van Théodore I de Raiser (1635-1636). Dit sierstel behoorde toe aan Rubens en werd dan ook in depot geplaatst in het Rubenshuis. Met deze gift wensen ridder en mevrouw Bauchau een topstuk uit ons erfgoed voor iedereen toegankelijk te maken. Naast de voor de hand liggende presentatie ervan in het huis van Rubens in Antwerpen, wordt het sierstel tevens geëxposeerd op verschillende culturele locaties in België.

MEER


Cookie policy