Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Bollens (Fonds Jacques Bollens) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steun aan de restauratie en conservatie van kunstwerken op papier of perkament, met een bijzondere aandacht voor projecten die verband houden met de actualiteit.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds Jacques Bollens beoogt de restauratie en conservering van kunstwerken op papier of perkament (zoals tekeningen, pastels, aquarellen, miniaturen, etc.) die zich in Belgische openbare verzamelingen bevinden. In dat opzicht lanceert het Fonds om de twee jaar een projectoproep, waarbij het beschikt over een…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds Jacques Bollens beoogt de restauratie en conservering van kunstwerken op papier of perkament (zoals tekeningen, pastels, aquarellen, miniaturen, etc.) die zich in Belgische openbare verzamelingen bevinden. In dat opzicht lanceert het Fonds om de twee jaar een projectoproep, waarbij het beschikt over een budget van 12.000 euro. De projectoproep richt zich voornamelijk op restauratie- en preventieve conserveringsprojecten. Een project dat daarbij rekening houdt met de actualiteit (onderzoek, tentoonstellingen, enz.) is een meerwaarde.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy